Dimecres, 22 DE octubre 
 DESTAQUEM
Consell Comarcal del Segrià
PARTICIPA'T

PARTICIPA'T és una línia de treball en matèria de Joventut que fa referència a tot aquell seguit d'accions de treball en la línia de projectes de foment de la participació i interlocució.

La seva finalitat és la de crear diferents estructures participatives que per mitjà de diferents espais de diàleg i interlocutors a diferents nivells puguin generar debat, propostes i accions per tal de millorar les Polítiques de Joventut, tant a nivell comarcal com local.

A continuació esmentem les diferents estructures participatives creades arran de diferents iniciatives:

Projecte Informadores Juvenils als IES per mitjà de la Plataforma de Convivència Intermunicipal

. Acció de participació mancomunada entre Servei Comarcal de Joventut Consell Comarcal del Segrià, àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Segrià, IES Manuel de Montsuart, Ajuntament de Rosselló, Ajuntament d'Alpicat, Ajuntament de Torrefarrera, Ajuntament d'Alguaire, Informadores Juvenils de l'IES. Altres ens que participen: AMPA de l'IES, Mossos d'Esquadra Unitat de Proximitat, EAP....La finalitat d'aquesta intervenció rau en el fet de la coordinació per a la entesa i acció juvenil entre Consell, IES i Ajuntaments.

Projecte Taula de Salut Comarcal per mitjà de la Taula de Salut Comarcal

. Taula formada per professionals del camp educatiu, sanitari i juvenil que treballa a nivell formal i no formal les intervencions amb joves en l'àmbit de la prevenció.

Taules de Joves als diferents municipis de la Comarca dinamitzades pels Tècnics de Joventut Compartits

. Petites estructures formades per joves que assisteixen a les reunions dels Tècnics Compartits a nivell municipal. El tècnic actua com a informador, orientador, informador i dinamitzador d'iniciatives.

Projecte Espais per al Diàleg

. Equip de Treball - Estructura de Treball formada per la Comissió de Joventut del Consell Comarcal del Segrià i el Coordinador Territorial de Joventut a Lleida.
. Taula de Polítics - Espai de trobada a nivell polític coordinat pel Tècnic Comarcal de Joventut.
. Taula de Tècnics - Espai de trobada a nivell de tècnics de Joventut municipals coordinat pel Tècnic Comarcal de Joventut.

Per qualsevol informació en relació a aquestes iniciatives us podeu posar en contacte amb el Tècnic de Joventut del Consell Comarcal del Segrià.
Segueix-nos


Comenta
El teu nom
Pregunta de seguretat
Mes en que es celebra la festa major de Lleida (4 caràcters)

Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya
Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2010-2020
Jove.cat
Consell Nacional Joventut
Carpeta Electrònica
Notificació activitats on line
Estudiar a Catalunya
Formació per a Professionals de Joventut

Servei Comarcal de Joventut
Consell Comarcal del Segrià
C. Canyeret s/n. 25007 Lleida
Tel. 973 054800
Fax. 973 054810
joventut@segria.cat


CRÈDITS
Avís Legal